Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: crocotheme.com, www.forwp.com and CorStone.biz
Dispozitiv analiza dermica tip DermaLab Combo

Contactati-ne

Dispozitiv analiza dermica tip DermaLab Combo

4547_200f6d645f2e7bd138e8bbc08ce3ba12_DermaLab Combo

 

4547_47ac704e2e6a955dde6d1c73982832af_Ultrasound Screen

 

4547_7fb1fc13ce7877f0b12cd12a7c4a1303_DermaLab Combo - Probes

 

 

 

 

 

 

DermaLab Combo complet configurabil este controlat in totalitate de la o tableta, care se conecteaza fara fir prin Bluetooth la unitatea centrala.Doar conectati sondele de aplicatie dupa cum este necesar.

Se pot conecta urmatoarele sonde la aparat:

– ecograf de inalta frecventa

– elasticitate

– hidratare

– pierderea apei transepidermale TEWL

– videoscop

– culoarea pielii

– sebum

– temperatura piele

– valoarea pH piele

SkinLab Combo

Pentru aplicatiile stiintifice de cercetare dermatologica, precum si pentru aplicatiile in industria cosmetica si farmaceutica, SkinLab Combo ofera o selectie completa de parametri dermici, care pot fi configurati independent, pentru a indeplinii nevoile specifice de testare.

Principiile de operare ale sondelor disponibile si modulele software-ului de aplicatie, se bazeaza pe principii de masurare, pentru care au fost stabilite liniile directoare in general recunoscute, si masurarile sunt prezentate in unitati SI standardizate, unde este cazul.

Spectrul larg de aplicatii profesionale include testarea iritatiei/alergiei, evaluarea hidratarii precum si testarea de eficacitate a agentilor locali pentru diferite afectiuni ale pielii.

O caracteristica unica a dispozitivului este abilitatea de a cuantifica in mod automat nivelurile de colagen prin punerea in aplicatie a tehnologiei ecografice dermice de inalta frecventa, in forma sa cea mai sofisticata.

Clinique Combo

Este analizatorul dermic ideal, cu un design atragator, flexibiliate completa si usurinta de operare.

Ecranele permit pre/antecompararea valorilor si un ecran centralizator faciliteaza recomandarea de produse adecvate de ingrijirea pielii.

In aceasta configuratie, precizia si reproductibilitatea sunt aceleasi precum in cazul SkinLab Combo, dar aici se pune accentul pe prezentarea datelor – usor de inteles si de comunicat pacientilor.

Datorita designului flexibil de software, solutiile noi si personalizate pot fi cu usurinta adaptate.

CONSULTA
UN SPECIALIST
SOLICITA
OFERTA