Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: crocotheme.com, www.forwp.com and CorStone.biz
Radiocauter Sutter

Contactati-ne

Radiocauter Sutter

    lightbox-produktsortiment-bm-780-ii_id4161

 

   

Acest radiocauter este fabricat de Sutter Medizintechnik, Germania.

Radiocauterul BM-780 II are o putere la iesire de max. 80 Watt in regim monopolar si de max. 70 Watt in regim bipolar, fiind destinat aplicatiilor electrochirurgicale din medicina generala, O.R.L., chirurgia plastica sau cosmetica, dermatologie, ginecologie, laparoscopie si in cabinetele de tratament din spitale sau clinici.

Fiind destinat taierii si coagularii electrochirurgicale, BM-780 II poate fi folosit si in alte domenii chirurgicale.

Acest radiocauter isi regleaza automat puterea de taiere in functie de rezistenta tesutului, cu ajutorul unui microchip aflat in aparat.
Sunt excluse aplicatiile electrochirugicale monopolare in medii lichide, aplicatiile pe cord deschis sau cele care necesita la iesire puteri RF mai mari decat cele posibil a fi furnizate de generator pe fiecare mod de lucru.
In aplicatiile monopolare, curentul electric este aplicat de catre un electrod aflat in campul chirurgical si este colectat printr-un electrod cu suprafata mare amplasat in afara campului chirurgical. Electrodul din campul chirurgical este denumit “electrod activ” in timp ce electrodul de retur este denumit “electrodul / placa de pacient” sau “electrod neutru”, suprafata marita a acestuia eliminand orice efect chirurgical la acest nivel.
In aplicatiile bipolare, curentul electric este aplicat si colectat tot in campul chirurgical de catre doi electrozi, de obicei simetrici şi aflati la distanta mica unul de celalalt. Se poate astfel considera ca în cadrul aplicaţiilor bipolare ambii electrozi sunt “activi” în crearea efectului electrochirurgical.

 

bistouri-sutter-bm-780-ii-radiofrequency-unit

Cutting and resection of the tumor Excision of a small section M. orbicularis oculi Naevi and Fibroma Positioning the loop electrode

CONSULTA
UN SPECIALIST
SOLICITA
OFERTA