Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: crocotheme.com, www.forwp.com and CorStone.biz
Laser Nd-YAG Q-switched puls lung

Contactati-ne

Laser Nd-YAG Q-switched puls lung

 

Laserul chirurgical din granat de ytriu-aluminiu (YAG) dopat cu neodim laser (si accesoriile de livrare care sunt utilizate pentru livrarea energiei laser) este un echipament chirurgical, care foloseste laser Nd:YAG care este utilizat in sala de operatii in scopul urmator:

 

Aplicatii medicale: tratarea leziunilor pigmentare produse de ruperea celulelor sau a vaselor de sange.

1064 nm: tatuaj (negru, albastru, maro), tonifiere (cu crema pe baza de carbon), peeling usor, acnee, riduri fine, abnom, conturul ochilor, nev albastru,  spancene, nev cu pistrui, melasma, ciuperca unghiilor, nevul lui Ota, pete de varsta, epilare, teleangectazii, spider veins,  Xanthelasma palpebrarum, DUH (dyschromatosis universalis hereditaria), etc.

532 nm: tatuaj (rosu, violet, portocaliu), lentigo, cheratoza seboreica, hiperpigmentare, pistrui, pete tip cafea de lapte, nevul lui Becker, DUH (dyschromatosis universalis hereditaria), etc.

 

Principiul de tratament al dispozitivului

 

1. Modul de comutare Q (puls gigant) (532nm si 1064nm)

Acest dispozitiv iradieaza raze laser cu o singura lungime de unda 1064nm si 532nm- spre piele intr-o perioada scurta de timp (nanosecunda) si transforma energia optica in energie termica. Utilizand fototermoliza selectiva∗ si principiul rezolvarii prin incalzire, el protejeaza pielea normala si distruge si vindeca leziunile pigmentare. In plus, el absoarbe tusul tatuajelor transformand pigmentul in tinta in particule. Razele laser de 1064nm patrund adanc in piele, in timp ce razele laser de 532nm si 1064nm absorb oxihemoglobina rosie respectiv melanina cafeniu-roscata.

∗Fototermoliza selectiva: e un principiu conform caruia pielea normala este protejata in timp ce zonele pigmentare sunt absorbite si distruse conform lungimii de unda generate si a mediului.

2. Modul non-comutare Q (Modul geneza)

Modul non-comutare Q este o metoda de penetrare a pielii cu un laser de 1064nm cu un puls de microsecunde, nu nanosecunde. Acest laser cu puls lung produc suficienta caldura pe piele spre deosebire de pulsul de nanosecunde (Modul de comutare Q). Acest efect termic favorizeaza in mod natural resintetizarea colegenului.

 

 

Caracteristici:

 

– tipul laserului: Nd:YAG cu puls ultra scurt si lung

– lungimi de unda: 1064nm/532 nm/585 nm/650 nm

– cu presetari pentru tratamentul diferitelor leziuni

– latimea pulsului Nd:YAG:puls ultra scurt (5-8ns); puls lung (5-25ms, Nivel 1-Nivel 5)

– marimea spotului: puls ultra scurt: (2-10mm, 1064/532nm; 2mm, 585/650nm); puls lung: doua manere- 2-10mm,11-15mm (1064nm)

– rata pulsului (protocol Smart integrat in aparat): puls ultra scurt: Max. 1Hz -10Hz;puls lung:Max. 0.5Hz – 2Hz

– laser tinta: dioda 650nm

– piese de mana livrate cu aparat:

1. Piesa de mana cu marire: 2-10mm

2. Piesa de mana cu marire: 11-15mm

– pedala inclusa

– piese de mana optionale (nu sunt incluse in pachetul de baza): piesa de mana 585,650 si piesa de mana tip fractionat

 

Brosura Este Q

 

CONSULTA
UN SPECIALIST
SOLICITA
OFERTA