Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: crocotheme.com, www.forwp.com and CorStone.biz
Testimoniale

Contactati-ne

Testimoniale

Dr. Gargu Viorica, medic specialist dermato-veneralogie

"Promptitudine, seriozitate, profesionalism! Aparatura medicala de o calitate foarte buna. Recomand cu incredere!"

Dr. Raluca Poenariu, medic specialist dermato-venerologie

"Am colaborat recent cu firma Nimkos (din nou). Ne asteptam la aparatura de calitate, oferta rapida, seriozitate, profesionalism, promptidine, si am primit chiar mai mult de atat. Multumim domnului Varga pentru ajutor, pe langa montaj si instructie, ne-a ajutat sa calibram aparatele din cabinet pentru a functiona in parametri optimi."

Profesor Doctor Rodica Cosgarea, Presedinte Societatea Romana de Dermato-oncologie

Colaborarea mea si a colegilor din Societatea Romana de dermatooncologie cu NIMKOS MEDSOLUTIONS dureaza de mai multi ani. Aparatele si instrumentele achizitionate de la Nimkos sunt de foarte buna calitate si corespund tuturor exigentelor. Societatea Romana de dermatooncologie, in organizarea cursurilor si atelierelor de lucru de dermatoscopie si dermatoschirurgie a beneficiat de suportul oferit de NIMKOS, cursantii putand evalua si incerca aparatele de radiofrecventa, de electrocauterizare. Experienta noastra in urma colaborarii a fost pozitiva.

Prof. Dr. George-Sorin Tiplica, Sef Sectie Clinica Dermatologia II, Spitalul Clinic Colentina

"Multumim firmei Nimkos Medsolutions pentru excelenta colaborare in domeniul dermatologiei. Suntem impresionati de activitatea efervescenta pe care o desfasurati atat in proiectele de cercetare cat si cele de interes clinic. Colaborarea avuta in anul 2017 pentru inbunatatirea cunostintelor teoretice si practice privind nevii melanocitari a fost bine apreciata de colegii din Clinica Dermatologie II. Workshopurile organizate, inclusiv cu participare internationala, dovedesc faptul ca Nimkos Medsolutions se implica efectiv in colaborarea cu medicii si consideram ca astfel de actiuni sunt extrem de necesare, mai ales in prezentarea echipamentelor varf de gama aflate in portofoliul Nimkos Medsolutions.

Va multumim si va mai asteptam cu astfel de actiuni."

Dr. Biro Viorica, medic specialist dermato-venerologie

"Pe langa produsele de calitate, promptitudinea cu care raspund la orice solicitare m-a surprins la firma Nimkos Medsolutions. Recomand din suflet."

Dr. Stefan Pop, medic specialist dermato-venerologie

www.SOSdermatolog.ro

"Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu firma Nimkos Medsolutions . Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari care dureaza si acum."

 

CONSULTA
UN SPECIALIST
SOLICITA
OFERTA